Ajutăm Afacerile Locale Să Obțină Rezultatele Și Profiturile Dorite Folosind Trafic Plătit și Boți Inteligenți
Filozofia Noastră:
Pixel Media este un produs reinventat din "vechile" modele de agențiilor de marketing. Majoritatea agențiilor sunt lente, neorganizate și folosesc mai degrabă logică, decât concepte mult testate.

Majoritatea agențiilor vor petrece 30 de zile pentru "setarea contului", apoi te vor taxa pentru asta! Cu noi, procesul durează 90 de minute și nu există nicio taxă, astfel încât să putem porni reclamele tale cât mai repede posibil. Suntem rapizi, inovativi și nu ne place să pierdem timpul.

Întotdeauna testăm noi strategii pe Facebook pentru a duce această platformă la maximul puterilor sale. Maximizarea profiturilor, scalarea agresivă, rămânând în concordanță cu marca și imaginea ta.

Nu ne oprim aici, înțelegem că nu are rost să turnăm apă într-o găleată spartă. De aceea începem întotdeauna cu procesul de vânzare. Ne uităm cum arată acesta și începem de acolo. Acoperim găurile existente, apoi aducem cei mai calitativi potențiali clienți pentru afacerea ta.

Știm că o mulțime de proprietari de afaceri au fost "înțepați" de agenții înainte, empatizăm cu asta. Acestea fiind spuse, știm, de asemenea, și că nu ați lucrat niciodată cu o agenție care are aceeași viziune ca noi.

Așadar, te implorăm să rezervi o converință video cu noi și să vezi de ce luăm cu asalt și reinventăm întregul concept de agenție de marketing.
Numerele Dovedesc Succesul Nostru:
Cât de des folosești Messenger?
Încă din anul 2014, numărul lunar al utilizatorilor aplicațiilor de mesagerie a depășit numărul utilizatorilor de rețele sociale.

Te ajutăm să califici potențialii clienți și să îți generăm vânzări mult mai rapide și la o rată a conversiei mult mai mare, deoarece Boții sunt cea mai intima formă de comunicare.  

Ce parte a afacerii tale crezi că ai putea să o automatizezi? De la relațiile cu clienții, programe pentru fidelizarea lor, crearea programărilor, crearea rezervărilor, programe de loialitate, concursuri, chestionare, recenzii de 5*****, iar lista nu se oprește aici. 
Cum Te Putem Ajuta
Acesta este serviciul nostru emblematic. În aceste 90 de zile îți transformăm total eforturile de publicitate, iar în termen de 10 zile anunțurile tale vor fi deja active. În 90% din cazuri, nu avem nevoie decât de fotografii din partea ta, iar expertul nostru intern se va ocupa de redactarea și construirea campaniilor, asigurându-se că mesajul potrivit ajunge la publicul tău țintă și strategiile create sunt potrivite pentru o campanie de succes. 

Agenția noastră garantează un ROI de minim 2X pe parcursul celor 90 de zile pentru clienții noștri, lucru de care ne mândrim. Dacă ne hotărâm să lucrăm cu tine, este doar pentru că noi credem cu adevărat că această colaborare va fi un succes garantat. Acest program de 90 de zile este un acord fix de 3 luni, iar ulterior se va continua lună de lună.
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Privacy Policy | Terms & Conditions | 
Powered By ClickFunnels.com